Links

www.wildlife-art.nl

logo jpg Kunstgalerie Oog voor NatuurEen uitvoerig overzicht inzake wildlife-art in het algemeen en Nederlandse kunstenaars in het bijzonder. Mede door de vele links een goede startpagina voor wie meer wil weten over dit thema binnen de kunst.

www.mortenesolberg.com

Across The Falls(Kijk onder prints): mijn persoonlijke favoriet ! Morten Solberg heeft een geweldige stijl die foto-realisme en abstracte kunst op een unieke manier combineert in olie, acryl en aquarel.

www.wildlife-artist.de

aqoryx2Website van Wolgang Weber, een zeer veelzijdig artiest. Vooral de woodcuts zijn prachtig.

www.larsjonsson.se

oljaljusetBehoeft voor de vogelaars geen verdere introductie. Let op het mooie zachte Scandinavische licht in zijn werk. Jammer dat de site alleen in het Zweeds is.

www.chrisrose-artist.co.uk

Rose Summer LightIn één woord; prachtig!

www.birdpix.nl

BlauwborstMet inmiddels tienduizenden vogelfoto’s van hoog niveau. Voor de beginnende vogelfotograaf tegelijk stimulerend en ontmoedigend.Mijn persoonlijke Birdpix-foto's vind je hier.

www.nederpix.nl

eeZelfde verhaal maar nu voor alle natuurfoto’s behalve vogels. Mijn eigen foto's vindt je hier.

www.robertbateman.ca

OceanRhapsodyGeldt als de absolute top binnen de wildlife-art. Behalve de kwaliteit van zijn werk is ook zijn werktempo verbluffend.

www.timhough.com

tigerNog zo’n Canadees die geweldig mooi schilderwerk aflevert.

www.natureartists.com

top banner greenVeel te drukke startpagina maar uiteindelijk zijn er vele links naar (vooral Noord-Amerikaanse) kunstenaars

Carl Brenders

brendersEen in Amerika zeer succesvol Belgische kunstenaar met een verbluffende detaillering in zijn werk. Je moet er van houden maar indrukwekkend is het zeker.

www.swla.co.uk

newbannerback1Website van de Society of wildlife artists . Het soort werk is veelzijdig en het gemiddelde niveau van de members is hoog.

www.dutchbirding.nl

logoVoor wie wil weten waar wat te zien is ...

www.trektellen.nl

breskensOm te zien wat je vandaag gemist hebt in Breskens