News

Mexico maart 2017

Het gebied aan weerszijden van de Isthmus of Tehuantepec kent geweldige endemische soorten en in maart een brede selectie van noord-amerikaanse trekvogels, op weg naar het noorden. De techniek liet mij in de steek (ik ben veel foto’s kwijtgeraakt) maar de Pink-headed warbler en Giant wren heb ik nog! Onder de Red warbler bevindt zich een selectie van de foto’s die gelukkig behouden zijn gebleven.

 

Thailand jan-feb 2016

Twee weken in Thailand leverde vele bijzondere vogels op, waaronder Spoon-billed sandpiper, Baer’s pochard, Silver pheasant, White-faced plover, Pied harrier, Chinese egret en maar liefst 18 soorten flycatchers. Klik op de sunbird voor een selectie van de foto’s.Expositie bij galerie Staphorsius

Van 7 oktober t/m 30 december 2017 zijn mijn aquarellen te zien bij de tentoonstelling Natuurlijk Natuur bij galerie Staphorsius in Westzaan. Het betreft een jaarlijks terugkerende tentoonstelling met 20 deelnemende kunstenaars uit verschillende landen met beelden, tekeningen en schilderijen rond het thema natuur.

Patrijzen v